شما اینجا هستید: ادامه اخبار معاونت آغاز پیش ثبت نام ترم بهمن خوابگاه ها

آغاز پیش ثبت نام ترم بهمن خوابگاه ها

قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاهی

احتراماً به اطلاع می رساند پیش ثبت نام خوابگاه ترم بهمن 96- 95 از روز یکشنبه 28 آذرماه لغایت جمعه 10 دی ماه با مراجعه به پرتال دانشجویی خود(std.aut.ac.ir) امکان پذیر است.

تذکر1: طبق قانون صندوق رفاه وزارت علوم، به دانشجویان محترمی که اجاره بهاء ترم مهر 96-95 خود را پرداخت نکرده اند، تسهیلات رفاهی(خوابگاه، تغذیه و وام) تعلق نخواهد گرفت.

تذکر2: باتوجه به آنکه عدم پیش ثبت نام به منزله ی انصراف از خوابگاه می باشد، خواهشمند است جهت جلوگیری از تبعات بعدی دقت لازم در این خصوص صورت پذیرد.

تذکر 3: چنانچه پس از انجام پیش ثبت نام، به هر دلیلی تصمیم به اخذ خوابگاه نداشتید، می بایست سریعاً و به صورت حضوری به واحد اسکان اداره امور خوابگاه ها اطلاع دهید.

تذکر 4: خوابگاه های شهیدان نجات اللهی، کشاورز و یاوری در تابستان سال آینده تعطیل و در برنامه تعمیرات قرار دارند. لذا در صورت سخت بودن جابجایی در تابستان، از هم اکنون با هماهنگی واحد اسکان نسبت به انتقال به سایر خوابگاه ها اقدام نمایید.

تذکر 5: در صورت بروز هرگونه مشکل در فرآیند پیش ثبت نام می توانید با واحد طرح و برنامه معاونت دانشجویی(64545589) و در صورت داشتن هرگونه ابهام در خصوص موضوعات اسکان با اداره امور خوابگاه ها(17-66958016) تماس حاصل فرمایید.