شما اینجا هستید: ادامه اخبار معاونت بخشنامه وام ویژه دکترا

بخشنامه وام ویژه دکترا

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام دکترا فعال روزانه و سنوات مجاز که تاریخ تصویب طرح پیشنهادی پایان نامه دانشجو قبل از سال ۹۵ می باشد.
صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم زمان و شرایط ثبت تقاضای وام ویژه دکتری سه ماهه بهار ۱۳۹۵ را اعلام کرد.
مطابق با بخشنامه  صندوق رفاه دانشجویان : به منظور حمایت مالی از دانشجویان دکتری، ثبت تقاضای وام ویژه دکتری سه ماهه بهار ۱۳۹۵،  از تاریخ ۱۲ مهر ۹۵ لغایت ۲۴ مهر ۹۵ در سیستم اتوماسیون با رعایت شرایط ذیل امکان پذیر است.
تاریخ تصویب طرح پیشنهادی پایان نامه دانشجو باید قبل از سال ۹۵ و دانشجوی متقاضی در سنوات مجاز تحصیلی باشد و دانشجوی متقاضی در زمان ثبت تقاضا فارغ التحصیل نشده باشد.
مدارک مورد نیاز جهت درخواست وام:
دانشجویانی که در مقاطع قبلی فرم تعهد محضری خود را به اداره رفاه تحویل داده اند لازم نیست مجددا انجام دهند.
براساس این بخشنامه، ثبت نام و ارسال لیست وام این مرحله منحصرا مربوط به ماه‌های فروردین، اردیبهشت و خرداد سال ۹۵ است و پرداخت وام ویژه دکتری در این مرحله پس از تاریخ فوق الذکر میسر نبوده و مسئولیت عدم پرداخت مشمولین برعهده دانشگاه ها است.
لازم به ذکر است، ثبت نام و ارسال لیست وام مذکور با مبالغ و شرایط جدید جهت پرداخت از مهر سال ۹۵ متعاقبا اعلام می شود.