شما اینجا هستید: ادامه اخبار معاونت اطلاعيه ثبت نام وام ازدواج صندوق كارآفريني اميد

اطلاعيه ثبت نام وام ازدواج صندوق كارآفريني اميد

پیرو تفاهم نامه منعقد شده میان صندوق رفاه دانشجویان و صندوق کارآفرینی امید وام ازدواجدانشجویی به کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل در مراکز اموزش عالی وزارت علوم ،تحقیقات وفناوری پرداخت می‌گردد.

شرایط وام گیرندگان :

دانشجوی روزانه باشد.

یکسال از تاریخ عقد نگذشته باشد.

در لیست بدهکاران معوق صندوق کارآفرینی نباشد.

در لیست بدهکاران بانکی نباشد و فاقد چک برگشتی یا اقساط معوق در سیستم بانکی کشور باشد.

تبصره : چنانچه زوجین دانشجوی روزانه واجد شرایط دریافت وام باشند پرداخت به هر دو نفر امکان پذیر است.

پرداخت وام ازدواج فقط برای ازدواج اول میسر می‌باشد.

مدارک مورد نیاز :

اصل و تصویر کارت دانشجویی

اصل و تصویر سند ازدواج

اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی زوجین

باز پرداخت :
تسهیلات وام ازدواج صندوق کارآفرینی با کارمزد 4% می‌باشد.

باز پرداخت طی اقساط 36 ماهه و تاریخ اولین قسط 30روز پس از دریافت تسهیلات می‌باشد.
توجه فرمایید :

تسویه حساب دانشجو جهت اخذ گواهی موقت یا دانشنامه منوط به استعلام تسویه یا بهروز رسانی اقساط وام ازدواج با صندوق کارآفرینی امید می‌باشد.

عدم پرداخت متوالی بیش از سه قسط و یا تاخیر بیش از نود روز بعد از تاریخ سررسید باعثتبدیل به حال شدن مانده دیون می‌گردد.

نحوه ثبت نام :
- ارائه ی فرم درخواست وام تکمیل شده به اداره رفاه دانشجويي دانشگاه

- صدور معرفی نامه توسط معاون دانشجویی برای دانشجوی متقاضی جهت ارائه و افتتاح حساب در

صندوق کار آفرینی امید

- افتتاح حساب به مبلغ 500.000 ریال در صندوق کارآفرینی توسط دانشجو

- تشکیل پرونده و اخذ مدارک وام گیرنده در اداره رفاه دانشجويي دانشگاه

- انجام سایر امورات در اداره رفاه دانشجويي دانشگاه
تبصره :
دانشجویان واجد شرایط دریافت وام می‌بایست ضامن و مدارک مثبته ایشان را مطابق ضوابط  صندوق کارآفرینی به شعبه اخذ وام جهت احراز هویت معرفی نمایند.
جهت دریافت فرم درخواست و سایر اطلاعات بر روی رديف هاي زير کلیک نمایید.

1-     مطالعه بخشنامه                          2 دريافت فرم درخواستدريافت فرم درخواست