شما اینجا هستید: ادامه اخبار معاونت تیم فوتسال دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر تیم دانشگاه هنر را گلباران کرد:

تیم فوتسال دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر تیم دانشگاه هنر را گلباران کرد:

در ادامه مسابقات لیگ فوتسال دانشجویان منطقه یک کشور ، دانشگاه صنعتی امیر کبیر روز سه شنبه در سالن چند منظوره میزبان هفته هشتم این مسابقات بود که تیم های دانشگاه های علم و صنعت، تهران، شهید بهشتی و تربیت مدرس به ترتیب دانشگاه های صنعتی شریف، علامه طباطبایی، خوارزمی و خواجه نصیر را شکست دادند.

اما مهمترین مسابقه برای دانشجویان فراوانی که برای تماشای مسابقات آمده بودند بازی تیم فوتسال دانشگاه صنعتی امیرکبیر با دانشگاه هنر بود که تیم دانشگاه صنعتی امیرکبیر با مربیگری کیوان مرادیان و سرپرستی امین علیزاده در میان تشویق دانشجویان هوادارش دروازه دانشگاه هنر را به توپ بست و موفق شد با نتیجه 8 بر 1 به پیروزی برسد که درخشان ترین نتیجه مسابقات تاکنون محسوب می شود. گل های تیم دانشگاه امیرکبیر را در این مسابقه مسعود ایرانی، جواد رضایی پور و حمیدرضا قاسم زاده هر کدام دو گل و علی عیوضی و هادی اولیایی هر کدام یک گل به ثمر رساندند.اداره تربیت بدنی- معاونت دانشجویی.