شما اینجا هستید: ادامه اخبار معاونت قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاهی:

قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاهی:

بدینوسیله به اطلاع می رساند جهت انجام پیش ثبت نام خوابگاه ترم تابستان 94- 93 و ترم مهر 95-94 می توانید از روز یکشنبه 27 اردیبهشت لغایت جمعه 8 خرداد با مراجعه به پرتال دانشجویی خود(std.aut.ac.ir) اقدام نمایید.

تذکر1: طبق قانون صندوق رفاه وزارت علوم، به دانشجویان محترمی که اجاره بهاء ترم بهمن 94-93 خود را پرداخت ننمایند، تسهیلات رفاهی(خوابگاه، تغذیه و وام ) تعلق نخواهد گرفت.

تذکر2: باتوجه به آنکه عدم پیش ثبت نام به منزله ی انصراف از خوابگاه می باشد، خواهشمند است جهت جلوگیری از تبعات بعدی دقت لازم در این خصوص صورت پذیرد.

تذکر 3: چنانچه پس از انجام پیش ثبت نام، به هر دلیلی تصمیم به اخذ خوابگاه نداشتید، می بایست سریعاً و به صورت حضوری به واحد اسکان اداره امور خوابگاه ها اطلاع دهید.

تذکر 4: در صورت بروز هرگونه مشکل در فرآیند پیش ثبت نام می توانید با واحد طرح و برنامه معاونت دانشجویی(64542312) و در صورت داشتن هرگونه ابهام در خصوص موضوعات اسکان با اداره امور خوابگاه ها(17-66958016) تماس حاصل فرمایید.

اداره امور خوابگاه ها- معاونت دانشجویی