شما اینجا هستید: ادامه اخبار معاونت نکات مهم در خصوص تهیه سند تعهد محضری برای دریافت وام

نکات مهم در خصوص تهیه سند تعهد محضری برای دریافت وام

نكات مهم در خصوص سند تعهد محضري

تمامی متقاضیان استفاده از تسهیلات رفاهی صندوق رفاه دانشجویان که برای اولین بار متقاضی استفاده از این خدمات هستند ملزم به ارائه سند تعهد محضری می باشند. سند تعهد محضری سندی است که بر اساس اطلاعات ضامن و متقاضی در یکی از دفاتر ثبت اسناد رسمی کشور تنظیم شده باشد. شرایط ضامن بر اساس بخشنامه صندوق رفاه دانشجویان به شرح زیر می باشد:

پیرو بخشنامه های شماره ۱۶۷۰۷/۱/۱۳۰ مورخ ۰۲/۰۹/۱۳۹۰ و ۲۱۳۴۴/۱/۱۳۰ مورخ ۲۸/۱۰/۱۳۹۰ به استحضار می رساند در خصوص ضمانت بازپرداخت تسهیلات دریافتی از صندوق رفاه دانشجویان، علاوه بر کارکنان رسمی و پیمانی دولت، جانبازان، خانواده های معظم شهدا و آزادگان از کار افتاده که حقوق و مزایا از بنیاد شهید و امور جانبازان و ایثارگران دریافت می نمایند، از تاریخ صدور این بخشنامه (۲۳/۱۲/۱۳۹۰)،نيز كاركنان رسمي و پيماني نهادهاي عمومي غير دولتي همچون (نهاد رهبري و مراكز تابعه‌ آن ، شهرداريها ، هلال احمر ، كميته امدادحضرت امام(ره) ، بنياد مسكن انقلاب اسلامي،كميته ملي المپيك ايران، بنياد 15 خرداد، سازمان تبليغات اسلامي، سازمان تامين اجتماعي، سازمان دانش آموزي جمهوري اسلامي ايران، بنياد امور بيماريهاي خاص، صندوق بيمه روستائيان و عشاير، صندوق تامين خسارتهاي بدني) ، كاركنان رسمي دانشگاه آزاد اسلامي، كليه بانكها، شركت آب و فاضلاب، مخابرات، برق، گاز و ساير شركتهاي دولتي، (با حداقل 3 سال سابقه اشتغال) ، بازنشستگان نيروهاي مسلح و  مستمري بگيران سازمان تامين اجتماعي مي‌توانند مشروط به ارائه مدارك ذيل، بازپرداخت تسهيلات رفاهي را ضمانت نمايند :

• اصل سند تعهد که در یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور تنظیم گردیده است.
  • گواهی کسر از حقوق ضامن برای ضامنین مشغول به کار در صورت امکان.
  • شایان ذکر است ضمانت بازنشستگان کلیه دستگاههای دولتی به غیر از نیروهای مسلح فقط در صورت ارائه گواهی کسر از حقوق ضامن، خطاب به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم و تحقیقات و فناوری امکان پذیر است.
  • تصویر آخرین حکم استخدامی یا بازنشستگی (برای کارکنان دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی شامل وزارت اطلاعات، نیروهای مسلح، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و … الزامی نیست، ولی ارائه گواهی معتبر از آخرین محل خدمت آنان جهت معرفی به صندوق رفاه دانشجویان الزامی است).
  • تصویر آخرین فیش حقوقی.

توجه: تمامی گواهی های مذکور در این بخشنامه باید صرفاً خطاب به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صادر گردد و در غیر این صورت، فاقد ارزش خواهد بود.

متن گواهی کسر حقوق

صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

بدینوسیله گواهی می شود خانم / آقای …………………………………….. کارمند رسمی و تمام وقت این اداره بوده  و ماهانه مبلغ …………………………………… حقوق دریافت می کنند و تعهد می نماید در صورت عدم پرداخت اقساط خانم/آقای……………….. که از آن موسسه وام دریافت نموده اند و با اعلام کتبی از طرف آن موسسه از حقوق نامبرده کسر و در وجه آن موسسه محترم واریز نمایند.

مهر و امضاء

اداره رفاه دانشجویان- معاونت دانشجویی.