شما اینجا هستید: ادامه اخبار معاونت درخواست همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جامعه دانشگاهی برای پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا

دانشجویان گرامی ضمن تبریک فرارسیدن نوروز و آرزوی سلامتی و تندرستی برای شما و خانواده محترمتان، بدین وسیله به اطلاع میرساند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا، با صدور اطلاعیه ای از همه ایرانیان درخواست کرده به منظور پایش مستمر وضعیت سلامتشان، در سامانه این وزارت خانه به نشانی: salamat.gov.ir ثبت نام نمایند.معاونت فرهنگی و دانشجویی ضمن آرزوی پیش رو داشتن سالی سرشار از سلامتی و شادکامی برای شما عزیزان از این که در این طرح ملی مشارکت میکنید از شما سپاسگزار است.