شما اینجا هستید: ادامه اخبار معاونت اطلاعیه معاونت فرهنگی و دانشجویی در خصوص پذیرفته شدگان دوره های کارشناسی ارشد و دکترا ورودی 1398

بسمه تعالی

ضمن تبریک ورود شما دانشجوی عزیز به دانشگاه صنعتی امیرکبیر (مادر دانشگاه های صنعتی کشور)، به منظور آشنایی و سهولت در استفاده از خدمات معاونت فرهنگی و دانشجویی، لینک و نکات ذیل حضورتان ذکر می شود.

- در تمامی لینک های زیر نام کاربری، شماره دانشجویی و رمز عبور کد ملی دانشجو می باشد.

- به دانشجویان عزیز توصیه می شود به منظور رعایت مسائل امنیتی، پس از ورود به سامانه ها رمز عبور خود را تغییر دهند.

- به منظور رزرو غذا به سامانه مدیریت امور دانشجویی (سماد) به نشانی samad.aut.ac.ir مراجعه نمایید. (آموزش رزرو غذا)

- برای استفاده از امکانات مجموعه ورزشی دانشگاه (استخر، سالن بدنسازی و ...)، به سامانه اماکن ورزشی دانشگاه به نشانی: sport.aut.ac.ir مراجعه نمایید.

- دانشجویان متقاضی خوابگاه بجز ساکنین استانهای تهران و البرز، می توانند جهت انجام پیش ثبت نام به لینک انتهای اطلاعیه مراجعه نمایند.

- اخبار مربوط به نحوه و زمان انجام طرح پایش سلامت جسم و روان، متعاقباً از طریق سامانه چاوش اطلاع رسانی می گردد. دانشجویان گرامی مستحضر باشیدبنا بر مصوبه هیات محترم رئیسه، انجام طرح پایش سلامت جسم و روان توسط دانشجو لازم الاجرا بوده و پورتال آموزشی غایبین، بعد از بازه زمانی انجام طرح بسته و ثبت نام آموزشی ترم دوم غیرممکن خواهد بود. لذا خواهشمند است به منظور جلوگیری از ایجاد هرگونه مشکل در این خصوص، مطابق با اطلاعیه ها و دستورالعمل های بعدی اقدام فرمایید.

- ویراست چهارم منشور حقوق دانشجویی (شهریور 98) حاوی حقوق و تکالیف دانشجویان، تنها مرجع رسمی تعیین کننده سطح بهره مندی از امکانات و خدمات حوزه امور دانشجویی می باشد.

منشور حقوق دانشجویی

- مرجع رسمی اطلاع رسانی در دانشگاه سامانه چاوش می باشد لذا به دانشجویان گرامی توصیه می شود به منظور اطلاع از اخبار و اطلاعیه های دانشگاه، اپلیکیشن چاوش را بر روی تلفن های همراه خود نصب نمایند.

اطلاعیه پیش ثبت نام خوابگاه

با آرزوی توفیق- معاونت فرهنگی و دانشجویی