شما اینجا هستید: ادامه اخبار معاونت طرح بخشودگی صد در صدی جرایم دیرکرد بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویی

طرح بخشودگی صد در صدی جرایم دیرکرد بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویی

اطلاعیه

ضمن تبریک به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به استحضار می رساند که با موافقت هیات رییسه محترم صندوقرفاه دانشجویان طرح بخشودگی جرایم دیرکرد بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویان از 14 بهمن ماه آغاز شده و تا پایان بهمن ماه 1397 با دو گزینه زیر اجرا می شود:

۱- بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم دیرکرد برای کسانی که کل بدهی خود را یکجا پرداخت کنند.

۲- بخشودگی ۵۰ درصدی جرایم دیرکرد برای کسانی که کل معوقات خود را پرداخت کنند. (بازپرداخت اقساط معوق)

مراحل پرداخت بدهی: لطفا با موزيلا وارد سایتbp.swf.irشوید. سپس وارد فاز 2 شده نام کاربری و کلمه عبور کد ملیبا درج خط تیره است . روی طرح بخشودگی کلیک و بدهیخود را از طريق درگاه بانك ملت پرداخت نمائید.

اداره رفاه دانشجویان

معاونت فرهنگی و دانشجویی