شما اینجا هستید: ادامه اخبار معاونت راه اندازی سامانه تربیت بدنی

راه اندازی سامانه تربیت بدنی

آغاز به کار سامانه تربیت بدنی

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان عزیز میرساند: همزمان با حلول ماه مبارک ربیع الاول، سامانه تربیت بدنی دانشگاه به نشانی: sport.aut.ac.ir از تاریخ 21/8/97 در گام نخست جهت استفاده از استخر به صورت رسمی راه اندازی میشود.

دانشجویان متقاضی لازم است به نکات زیر توجه نمایند:

-جهت ورود به سامانه شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و شماره ملی به عنوان کلمه عبور در نظر گرفته شده است.

-با توجه به این که هزینه رزرو از اعتبار تغذیه شما کسر میگردد در صورت کافی نبودن یا عدم موجودی امکان رزرو نخواهید داشت. لذا در صورت نیاز قبل از اقدام به رزرو سانس، موجودی خود را در ساماته تغذیه شارژ نمایید.

-در صورت داشتن هرگونه سوال یا بروز مشکل در خصوص ورود به سامانه، رزرو، و ... میتوانید همه روزه بجز ایام تعطیل و در ساعات اداری با شماره تلفن: 64545589 تماس حاصل نمایید.

-لطفا راهنمای موجود در لینک پیوست را جهت آشنایی با نحوه ی استفاده از سامانه، ملاحظه نمایید.

-جهت دریافت راهنمای استفاده از سامانه تربیت بدنی اینجا را کلیلک نمایید.

-عملکرد موفق سامانه موجود چندین نوبت به صورت آزمایشی تست شده است، اما ممکن است در ابتدا با مشکلات غیرقابل پیش بینی رو به رو شویم که پیشاپیش از صبوری و همراهی شما در انعکاس مشکلات احتمالی کمال تشکر بعمل می آید.

معاونت فرهنگی و دانشجویی- اداره تربیت بدنی