شما اینجا هستید: ادامه اخبار معاونت قابل توجه کلیه دانشجویان محترم خوابگاهی:

قابل توجه کلیه دانشجویان محترم خوابگاهی:

پیش ثبت نام خوابگاه ترم بهمن 97- 96 از روز یکشنبه 3 دیماه لغایت

پایان روز یکشنبه 10 دیماه با مراجعه به سامانه

سماد(Samad.aut.ac.ir) امکان پذیر است. توجه به نکات مهم زیر ضروری است:

1. کلیه دانشجویان متقاضی خوابگاه اعم از روزانه، شبانه و پردیس های خودگردان به جز دانشجویان اتمام سنوات (ارشد 94 به ماقبل-کارشناسی و دکتری 92 به ماقبل) امکان انجام پیش ثبت نام به صورت غیرحضوری را خواهند داشت. بررسی درخواست اسکان دانشجویان اتمام سنوات صرفاً پس از مراجعه حضوری به واحد خدمات دانشجویی قابل انجام است.
  2. به دلیل محدودیت های ظرفیت خوابگاه ها و تعطیل شدن خوابگاه شهید قاضی تربتی، بررسی درخواست اسکان دانشجویان محترمی که تحصیلات ایشان پایان یافته است فعلاً مقدور نمی باشد. این دانشجویان می بایست در برنامه ریزی خود احتمال عدم اسکان در ترم بهمن را جدی تلقی نموده و بر همین اساس برنامه های خود را تنظیم نمایند.
  3. طبق قانون صندوق رفاه وزارت علوم، به دانشجویان محترمی که اجاره بهاء ترم مهر 96-95 خود را پرداخت نکرده اند، تسهیلات رفاهی(خوابگاه، تغذیه و وام) تعلق نخواهد گرفت. لذا پیش ثبت نام این دانشجویان در صورتی که حداکثر تا 15 دی ماه بدهی خود را تسویه ننمایند، کأن لم یکن تلقی خواهد شد. متقاضیان در لیست انتظار دریافت وام های تحصیلی از شمول این بند مستثنی هستند.
  4. باتوجه به آنکه عدم پیش ثبت نام به منزله ی انصراف از خوابگاه می باشد، دانشجویان محترم می بایست جهت جلوگیری از تبعات بعدی و محرومیت نیافتن از اولویت ارائه خوابگاه، دقت لازم را معمول بدارند.
  5. چنانچه دانشجویی پس از انجام پیش ثبت نام، به هر دلیلی تصمیم به اخذ خوابگاه نداشته باشد یا در طول ترم تحصیلی بهمن قصد انصراف از خوابگاه داشته باشد، می بایست سریعاً و به صورت حضوری به واحد اسکان اداره امور خوابگاه ها اطلاع دهد.
  6. واحد خدمات دانشجویی اداره امور خوابگاه ها، همه روزه در ساعات اداری آماده پاسخگویی به سؤالات احتمالی دانشجویان می باشد.اداره امور خوابگاه ها