شما اینجا هستید: ادامه اخبار معاونت قابل توجه دانش آموختگان استفاده کننده از تسهیلات صندوق رفاه وزرات علوم:

قابل توجه دانش آموختگان استفاده کننده از تسهیلات صندوق رفاه وزرات علوم:

كليه دانش آموختگاني كه از تسهيلات صندوق رفاه دانشجويان بهره مند گرديده اند مي توانند به يكي از روش هاي ذيل نسبت به پرداخت بدهي خود اقدام نمايند:

1 – د رصورتيكه داراي دفترچه اقساط بانك ملي مي باشيد (( فارغ التحصيلان سال هاي 1379 الي 1384 )) به اداره رفاه دانشجويان دانشگاه محل تحصيل خود مراجعه و از وضعيت بدهي خود اطلاع حاصل نمائيد .

2 – در صورتيكه داراي دفترچه اقساط بانك تجارت مي باشيد (( فارغ التحصيلان سال 1385 به بعد)) مي توانيد با مراجعه به پرتال صندوق رفاه دانشجويان (( http://bp.swf.ir)) نسبت به پرداخت بدهي خود به روش زير اقدام نمائيد :

-ورود به پرتال (( http://bp.swf.ir))

- درج كد ملي به همراه خطوط فاصله در قسمت نام كاربري (مثال: 1-123456-123)

- درج كد ملي به همراه خطوط فاصله در قسمت رمز عبور     (مثال: 1-123456-123)

تذكر1 : با موزيلا وارد پرتال شويد.

تذكر2 : تغيير كلمه عبور الزامي است.

- پس از ورود به پرتال وارد فايل شخصي خود شده ، از وضعيت بدهي خود مطلع و درصورت داشتن بدهي هاي معوق و يا جريمه ديركرد ، ابتدا جريمه ديركرد و سپس بدهي هاي معوق خود را پرداخت نموده و تسويه حساب نمائيد.

3 –دانش آموختگاني كه قبل از سال 1379 از تسهيلات صندوق رفاه دانشجويان بهره­مند گشته اند مي توانند با مراجعه حضوري به اداره رفاه دانشجويان دانشگاه محل تحصيل از وضعيت بدهي خود اطلاع حاصل نمايند و نسبت به پرداخت بدهي اقدام نمايند.

4- دانشجويان تحصيلات تكميلي كه در مقاطع قبلي داراي دفترچه اقساط مي باشند مي بايست اقساط خود را از تاريخ اتمام سنوات مجاز مقطع فعلي (كارشناسي ارشد 4 ترم تحصيلي از بدو ورود - دكترا 8 ترم تحصيلي از بدو ورود ) پرداخت نمايند.

توجه: در صورت عدم پرداخت به موقع اقساط ، طبق قوانين صندوق " ميزان كارمزد تاخير به ازاء مدت تعويق بر مبناي نرخ 12 % محاسبه مي گردد . "

تذکر مهم : آغاز طرح بخشودگی 100 درصدی جرایم بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویان از 12 مرداد لغایت پایان مرداد ماه سال جاری می باشد. با اجرای این طرح، بدهکارانی که در زمان مقرر بدهی خود را به صندوق رفاه دانشجویان پرداخت نکرده اند و مشمول جریمه دیر کرد شده اند تا پایان مرداد ماه فرصت دارند با بازپرداخت کل بدهی خود بصورت یکجا و از طریق پرتال دانشجویی صندوق رفاه به ادرس www.bp.swf.ir از بخشودگی صد در صدی جرایم بهره مند شوند.معاونت فرهنگی و دانشجویی- اداره رفاه دانشجویان