شما اینجا هستید: ادامه اخبار معاونت قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی اسکان ترم تابستان:

قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی اسکان ترم تابستان:

دانشجویان گرامی جهت انجام پیش ثبت نام خوابگاه ترم تابستان 96-95  و ترم مهر 97-96 می توانید از روز یک شنبه 31 اردیبهشت لغایت شنبه 6 خرداد  با مراجعه به پرتال دانشجویی خود(std.aut.ac.ir) اقدام نمایید.
تذکر1: طبق قانون صندوق رفاه وزارت علوم، به دانشجویان محترمی که اجاره بهاء ترم بهمن 96-95  خود را پرداخت نکرده و تعیین تکلیف نیز ننموده باشند، تسهیلات رفاهی(خوابگاه، تغذیه و وام ) تعلق نخواهد گرفت.
تذکر 2: به دلیل محدودیت های فراوان، امکان ارائه خوابگاه به دانشجویان غیرروزانه (اعم از نوبت دوم، پردیس بین الملل، آموزش الکترونیک) و اتمام سنوات وجود نداشته و درخواست این دانشجویان صرفاً در صورت وجود ظرفیت قابل بررسی خواهد بود.
تذکر3: باتوجه به آنکه عدم پیش ثبت نام به منزله ی انصراف از خوابگاه می باشد، خواهشمند است جهت جلوگیری از تبعات بعدی دقت لازم در این خصوص صورت پذیرد.
تذکر4: چنانچه پس از انجام پیش ثبت نام، به هر دلیلی تصمیم به اخذ خوابگاه نداشتید، می بایست سریعاً و به صورت حضوری به واحد اسکان اداره امور خوابگاه ها اطلاع دهید.
تذکر5: در صورت بروز هرگونه مشکل در فرآیند پیش ثبت نام می توانید با واحد طرح و برنامه معاونت دانشجویی(64542312) و در صورت داشتن هرگونه ابهام در خصوص موضوعات اسکان با اداره امور خوابگاه ها(64542319) تماس حاصل فرمایید.معاونت فرهنگی و دانشجویی- اداره امور خوابگاه ها